Slagerij van der Werff

Slagerij van der Werff

Afbeelding

Buffetten

We hebben een aantal buffetten ter inspiratie samengesteld, maar snappen het uiteraard als u andere wensen heeft. In overleg kunnen we altijd tot iets passend komen.

Alle buffetten kunnen uitgebreid worden met een ijsbuffet.



Menu buffet A

Luxe Koud Buffet


  • Visspiegel, met o.a. gepocheerde hele Noorse zalm, palingfilet, garnalen, gerookte uitgesneden zalm
  • Visschotel, met gebakken kibbeling, geroosterde gamba's
  • Visschelp met zalmsalade
  • Visschelp met tonijnsalade
  • Visschaal met zoute haring, uitjes en zuur
  • Entrecôte gesneden op een spiegel
  • Brabantse rundvleessalade
  • Italiaanse grove vleessalade
  • Spaanse vissalade
  • Franse paddestoelensalade
  • Beenham gerookt in klem
  • Varkenshaas getrancheerd
  • Lamscarree op z'n Grieks
  • Paté en croute
  • Stokbrood en kruidenboter

Menu buffet B

Indisch / Chinees buffet


Soep naar keuze

Warme gerechten

  • Daging bali (rundvlees in hete saus)
  • Batsi malakka (varkensvlees in milak satésaus)
  • Ajam pedis (kipvlees in pikante saus)
  • Frikandel padang (ketjap gehaktballetjes)
  • Sajor lodeh (gemengde groenten in kokosbouillon)
  • Sambal goreng telor (eieren in pikante saus)
  • Sambal goreng groene boontjes (sperzieboontjes in pikante saus)
  • Tja tahu (combinatie van soja, taugé, prei en sesam)
  • Nassi puttih (witte rijst)

Koude gerechten

  • Servendung (kokospinda's)
  • Atjar kuning (zachte zure groente)
  • Kroepoek, sambal, gado gado (knapperige groente met pindasaus) of ikan bali    (gebakken vis in sambal)

Koffie met spekkoek

Menu buffet C

Hollands


Visbuffet

  • Visspiegel met gepocheerde zalm
  • Paling met garnituur
  • Zalmvlinder
  • Gegrilde gamba's
  • Haringschotel

Saladebuffet

  • Zalmsalade met garnituur
  • Huzarensalade met gevulde eitjes
  • Waldorfsalade met gerookte kip

Vleesbuffet

  • Entrecôte
  • Porc du provence
  • Varkenshaasmedaillon met champignon-roomsaus (warm)
  • Boeuff stroganoff (warm)

Menu buffet D

Bourgondisch


Warme gerechten

  • Coq au vin (piepkuiken in rode wijnsaus)
  • Boeuff stroganoff (speciaal)
  • Spiegel, gegrilde zalmforel met amandelen
  • Vlinder presentatie met schotse gerookte zalm
  • Bretagne salade 'Oceane' (verse vis, garnalen, st. Jacobsschelpen)
  • Gerookte en gefileerde paling (sokkel IJsselmeer)
  • Schwarzwalder Schinkenplatte met meloen en balletjes
  • Texelse lamsbout in hooi gegaard, gesneden en met cranberry saus
  • Toscaanse runderrib met pestodressing en pijnboompitten en gemarineerde pomodori tomaten

Koude gerechten

  • Waldorffsalade
  • Maastrichtse champignonsalade
  • Pastasalade
  • Aardappel rundvleessalade
  • Rauwkostsalade
  • Fruitsalade



Vraag een offerte aan → Neem contact met ons op →