Slagerij van der Werff

Slagerij van der Werff

Afbeelding

Gewoon goed!

Natuurlijk zijn wij een herkenbare slagerij. Wij zijn daarbij zeer trots op onze maaltijden. Deze worden in eigen keuken geproduceerd. Vers en verantwoord, maar vooral erg lekker.
In onze worstmakerij maken wij vele specialiteiten van verse worst tot grillworst. Maar ook onze bekende gekookte worst en rookworst, welke wij in onze rokerij roken.
U ziet: Slagerij van der Werff is werkelijk een ambachtelijk bedrijf.

Ons vak is het verwerken en bewerken van vlees. Wij verkopen naast rund- en varkenvlees ook kalfs- en lamsvlees en natuurlijk kip en kalkoen. Wij bieden u een groot assortiment scharrelkip aan, van filet tot vleugeltjes. Heeft u speciale wensen, laat het ons even weten. Dan zorgen wij dat het klaar ligt.

Sinds een aantal jaren bieden wij u een nieuwe superieure kwaliteit duurzaam rundvlees. Limousin Regionaal staat voor ambachtelijk geproduceerd kwaliteitsrundvlees op geselecteerde Limousin-bedrijven in de Peel en Maas, de Kempen en het Heuvelland. Ook hebben wij gekozen voor Beemsterlant's varkensvlees. Al het varkensvlees is te herleiden en gegarandeerd van goede kwaliteit.

Wij zijn sinds 1983 actief in partyservice. Onze partyservice is begonnen met het organiseren van barbecues. Dankzij onze gedrevenheid en gevoel voor kwaliteit ontvingen wij vrij spoedig aanvragen voor buffetten. Wij besloten ons verder te bekwamen en te scholen en daarmee werd de basis gelegd van onze huidige bezigheden.

Of u nu een Indonesisch, Italiaans, Bourgondisch of Hollands buffet wilt, wij kunnen het voor u verzorgen. Vis-, koude en warme buffetten tot in de puntjes verzorgd en op iedere locatie gekoeld gebracht.

Sponsoring

Wij sponsoren diverse sportverenigingen en hopen hen hiermee te ondersteunen voor een sportieve en succesvole competitie. Bij onderstaande verenigingen ziet u een reclamebord van ons staan.

HBC Voetbal

HBC Tennis

RCH voetbal

VEW voetbal


Van der Werff geslaagd voor opleiding 'Meester Worstmaker'

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 18 januari 2016 heeft Van der Werff zijn diploma uitgereikt gekregen van de opleiding ‘Meester Worstmaker’.

Meester Worstmaker

De opleiding ‘Meester Worstmaker’ is een initiatief van Het Worstmakersgilde en bedoeld om de vakkennis van de aangesloten leden op een nog hoger peil te brengen. Zo krijgt men nog meer inzichten als het gaat om het gebruik van grondstoffen, kruiden en specerijen. Elk onderdeel wordt met een theorie- en praktijktoets afgesloten. Sjaak, werkzaam bij Slagerij van der Werff in Heemstede, heeft alle toetsen glansrijk doorstaan. Vermeldenswaardig is dat slechts een select gezelschap jaarlijks aan deze opleiding mag deelnemen.

Vakman

De verkregen inzichten komen niet alleen aan de bereiding van het bestaande assortiment worst en vleeswaren ten goede, ook mag u rekenen op smakelijke innovaties. Meer in het algemeen is de worstmakerij van Slagerij van der Werff ingericht volgens alle hedendaagse eisen op het gebied van voedselveiligheid. Hier verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.


Vraag een offerte aan → Neem contact met ons op →