Slagerij van der Werff

Slagerij van der Werff

Afbeelding

Authentieke foodtruck op locatie

Onze Ford Model A uit de jaren 20 is helamaal authentiek hersteld en uitgerust met een speciale gasbarbecue. Wij brengen de charme van retro en vintage op ieder evenement met onze overheerlijke specialiteiten

Hamburgers, worstjes, satés en zelfs vegetarische specialiteiten naar keuze kunnen wij klaarmaken. Allemaal geproduceerd in onze ambachtelijke en prijswinnende slagerij natuurlijk. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en grillen met ouderwets vakmanschap en passie!

Het gebrul van de barbecue, de rook die omhoog kringelt en de smaken die vermengen, doen allemaal denken aan de rokigerige steegjes van Birmingham, waar de originele Ford Model A ooit rondreed.Een retro foodspektakel op locatie

Wij zijn beschikbaar voor ieder evenement, op iedere locatie. Geen plek is ons te gek. Is de plek niet goed bereikbaar? Dan kunnen we met een kraan alsnog de Ford Model A op locatie brengen. Niets is ons te gek! De Ford Model A van slagerij Van der Werff, met zijn gepolijste lak en glanzende koplampen trekken de aandacht van iedereen. Vooral de mensen die van een vintage ervaring houden. 

Natuurlijk zijn wij van de partij om op locatie alle heerlijke specialiteiten op de gasbarbecue te bereieden. Wij hebben echte vakmannen in dienst met veel passie voor ons ambacht. Wij helpen om het evenement perfect te laten verlopen en onvergetelijk te maken. Nog meer originele invullingen nodig? Laat het ons weten en wij verzorgen de rest! Wij hebben alles in huis voor een retro/peaky blinders geinspireerd evenement.